Digital Construction Student Competition

Miltä tulevaisuuden rakennusala kuuluisi näyttää?
Tänä vuonna Digital Construction -tapahtuma haastaa opiskelijat suunnittelemaan palkinnon, joka jaetaan parhaiten digityökaluja edistävälle rakentajalle tai kiinteistönomistajalle.
Onko sinun palkintosi tänä vuonna esillä sadoille osallistujille?

Kilpailun tiedot


Kilpailu alkaa maanantaina 13.3.2023 ja päättyy 7.4.2023.
Osallistuaksesi kilpailuun, sinun täytyy toimittaa pdf-muotoinen 24” x 36” digitaalinen planssi, jonka tiedostokoko on 3 MB ja 10 MB:n väliltä.

Planssin tulee sisältää:

Kirjallinen osuus:

Työsi nimi.

Pokaalin esittelyteksti, joka avaa palkintosi symboliikkaa ja kertoo, miten se voidaan valmistaa (max. 300 sanaa). Teksti voi olla suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Yhteystietosi planssin oikeassa alalaidassa:
nimesi, yliopistosi nimi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Suunnitteluosuus:
Kahdesta neljään (2-4) luonnosta ja/tai havainnekuvaa palkinnostasi. Kuvien pitäisi välittää palkinnon materiaalisuuttaja värejä.

Yksi (1) pohjakaavio ja yksi (1) sivukaavio, jotka osoittavat palkintosi mitat: leveyden, korkeuden ja syvyyden. Palkintoesineen pitää olla sen kokoinen ja painoinen, että sen voi helposti nostaa yhdellä kädellä.

Nimeä tiedostosi: DICO_työsi nimi_2023_board (esim. DICO_FabulousPalkinto_2023_board.pdf).

Lähetä työsi osoitteeseen Digital.construction(at)gravicon.fi
Palautukset tulee toimittaa sähköisesti.


Töiden arviointi

Töitä arvioi ja voittajan valitsee suunnitteluammattilaisista koostuva raati. Arviointikriteereinä ovat erinomainen muotoilu, estetiikka ja toteutettavuus. Lisäksi palkinnon tulee välittää Digital Construction -tilaisuuden pääviestiä.


Palkinnot

Voittajat julistetaan keväällä 2023 ja heidän työnsä esitellään Digital Construction -uutiskirjeessä. Digital Construction -tilaisuus palkitsee parhaan työn 500€ käteispalkinnolla. Ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle päätyvät saavat käyttöönsä lisäksi viralliset digitaaliset aineistot tapahtumasta, kuten voittajan logot, joita saa käyttää henkilökohtaisessa brändäyksessä ja mainonnassa. Lisäksi ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle päätyvät mainitaan Graviconin sosiaalisen median kanavissa.

Ensimmäiselle sijalle päätyvä palkataan toteuttamaan suunnitelmansa todelliseksi palkinnoksi, joka toteutetaan yhteistyössä DigitalConstruction -tilaisuuden ja Graviconin kanssa. Palkinnon toteuttamisen kulut korvataan.


Osallistumsmaksu

Kilpailuun osallistuminen on maksutonta.


Osallistujien kelpoisuus

Tämä suunnittelukilpailu on avoin alemman ja ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelijoille suomalaisissa yliopistoissa muotoilun, sisustusarkkitehtuurin ja arkkitehtuurin koulutusohjelmista. Osallistujien tulee olla läsnäolevia opiskelijoita kilpailun aikana. Palautuksiksi kelpaavat aiemmat koulutyöt, joita voi muokata tämän kilpailun tehtävänantoon sopiviksi. Jos koulutyö oli toteutettu ryhmätyönä, niin kaikkien ryhmän jäsenten tulee suostua kirjallisesti koulutyön käyttämiseen kilpailussa, sekä kaikkien ryhmän jäsenten nimet täytyy merkitä työn alalaitaan. Kilpailuun voi osallistua yksin tai enimmillään viiden (5) hengen ryhmänä.

Aiheeseen liittyvät uutiset

Lue viimeisimmät DiCo-palkintoon liittyvät uutiset!

20.12.2022
-
Digital Construction

Suomalaisen sairaalasuunnittelun vienti Eurooppaan

1.9.2022
-
Digital Construction

Digital Construction 2022 -tilaisuuden jälkitallenne on katsottavissa nyt!

31.8.2022
-
Digital Construction

SOK voitti Digital Construction -palkinnon

Varaa maksuton Modelspace-esittely tästä!