Kuinka arvokas on sinun minuuttisi?

Kuinka arvokkaita ovat ne minuuttisi, jotka menevät oikeaa kansiota tai sähköpostia etsiessä?

Modelspacen Hankkeet -moduulin kautta pidät kaiken hankkeisiin ja niiden investointeihin liittyvän tiedon yhdessä paikassa ja kaikkien saatavilla. Luo omat prosessit ja avainlukumittaristosi ja seuraa niiden toteutumista mistä käsin vain.

Modelspacen avulla organisaationne ei tarvitse enää stressata puutteellisesta tiedosta rakennushankkeissa.

Varaa demo

Modelspace-vaikutustm

"Saavutettu tieto on hyödynnetty tieto."

Kaikki hankkeeseen liittyvä tieto on vihdoinkin yhdellä alustalla!

Löydä helppokäyttöiseltä alustalta kaikki hankkeen tiedot. Samaan paikkaan dokumentoit myös omat saavutuksesi, niin kommunikoinnin pakka ei hajoa käsiin. Sitä et tarvitse kaiken työnteon esteeksi.

Yhden salasanan takaa löydät kaiken tiedon, jonka voit saavuttaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Koska voit luottaa tietoon, säästät aikaa ja vaivaa.Hyödynnä valmiita asiakirjapohjia, niin sinun ei tarvitse omin käsin ruveta tyhjästä luomaan dokumentteja. Modelspace täyttää automaattisesti osan tiedoista puolestasti.

“Modelspace on ratkaisu yli puolelle työntekijöistämme, mikä tarkoittaa yli 200 osaajaa.”

Näe joka päivä aamutuimaan, miten hankkeillani tällä hetkellä menee. Se auttaa sinua priorisoimaan päiväsi töitä.

Hanki ratkaisu, jolla saat selkeän kokonaiskuvan kaikista hankkeistasi: niin menneistä, meneillään olevista kuin suunnitelluistakin. Vertaa hankkeita toisiinsa ja monista toimivat käytännöt ja mittarit uusiin hankkeisiin.

Räätälöidyt tarkistuslistat ja avainlukumittarit antavat sinulle enemmän mahdollisuuksia hallita hankkeesi etenemistä.

Näe, mitä työmaalla tapahtuu. Yhdistä työmaan tehtävätlistat hankkeisiisi, niin et joudu arvailemaan, mitä työmaalla oikeasti tehdään missäkin vaiheessa.

Kevennä muistikuormaasi. Modelspace lähettää automaattisesti muistutuksia tärkeistä virstanpylväistä ja tehtävistä - myös ajastetusti. Näin sinun ei tarvitse muistutella asioista eteenpäin.

“Modelspace on ratkaisu yli puolelle työntekijöistämme, mikä tarkoittaa yli 200 osaajaa.”

Keskitä kaikki tieto yhdelle alustalle, joka on sertifioidusti turvallinen. Näin tieto ei katoa ja kaikki tieto on vertailukelpoista keskenään.

Hyödynnä keskitettyä tietoa ja tee sujuvasti vertailuja eri hankkeidesi välillä. Näin löydät parhaita toimintatapoja ja karsitte epätäydellisyyksiä.

Seuraa muitakin avainlukuja kuin loppukustannuksia hankkeistasi. Vain kokoamalla tiedon yhteen paikkaan voit selvittää hankkeiden työkuormia, seurata kustannusten kertymistapoja tai vertailla eri hankkeiden dokumenttien täsmällisyyttä.

Kun kaikki tieto on yhdellä alustalla tehostat työtä niin suunnittelijoilla, konsulteilla kuin urakoitsijoilla.Koska voit luottaa tietoon, säästät aikaa ja vaivaa.

Modelspacella voit yhtenäistää jäsentesi toimintatapoja, koska ratkaisumme ohjaa tekemään asioita samalla tavalla.

“Modelspace on ratkaisu yli puolelle työntekijöistämme, mikä tarkoittaa yli 200 osaajaa.”

Digiajan hyödyt

"Mitä enemmän hankkeita sinulla on, sitä enemmän tarvitset Modelspacea."

Yhtenäistä prosesseja

Yhdistä kaikki hankkeesi yhden sovelluksen alle. Näin yhtenäistät prosesseja, teet toiminnasta läpinäkyvää ja hallitset kaikkea yhden ratkaisun kautta. Uudet hankkeesi parantuvat, kun kopioit menestyneiden hankkeiden prosessit, etkä joudu arvailemaan seuraavia prosessin askelia.

Tieto johtaa parempiin päätöksiin

Seuraa hankkeiden edistymistä reaaliajassa, jotta vähennät tiedon etsintään kuluvaa aikaa. Näe yhdellä silmäyksellä kaikkien hankkeidesi tilanne, niin teet päätöksiä, jotka pohjautuvat tietoon. Käytä omia avainlukumittaristojasi, niin voit luottaa siihen, että oikea tieto johtaa parempiin päätöksiin.

Muuta data tiedoksi

Koska kaikki tieto on tietokantapohjaista, eikä dokumenttipohjaista, niin Modelspace luo raportteja ilman käsityötä. Voit vertailla helposti eri hankkeiden tietoja ja tunnuslukuja - ja voit jakaa laadukasta tietoa eri osapuolille.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

"Kaikki tarpeellinen yhden kirjautumisen takana."

Yksi kirjautuminen, yksi ikkuna

Näe kerrankin kaikki tiedot yhdessä paikassa: Modelspace yhdistää hanketiedot, tilannekuvaukset, kommunikaation, tehtävät ja dokumentit yhden salasanan taakse. Näin keskittymisesi ei pirstaloidu, eivätkä hankkeiden tilanteet jää sinulta pimentoon.

Paras prosessi juuri sinulle

Helpota, ennakoi ja paranna. Tehosta toistettavien prosessin myötä omaa tekemistäsi. Ulkoasu, prosessi, tärkeimmät tiedot - voit räätälöidä kaiken itsellesi parhaiten sopivaksi.

Päätökset pohjautuvat tietoon

Kuka teki mitä - ja milloin? Modelspace pitää kirjaa kaikesta, mitä on tapahtunut. Näin mikään tieto ei katoa, vaikka hanke valmistuisi tai alkuperäiset asiakirjat katoaisivat. Pääset käsiksi kaikkeen tietoon riippumatta paikasta ja ajasta.

Valmiina tulostamaan

Säästä aikaa näppäimistön äärellä, koska Modelspace kirjoittaa dokumentin puolestasi. Tietokantapohjaisuus muuttaa säilötyn datan helposti dokumenteiksi. Näin sinä voit keskittyä johtamiseen bulkkitekstin tuottamisen sijasta.

Modelspacen voi helposti yhdistää myös organisaatiosi muihin ohjelmistoihin.

Olemme osa laajempaa  IWMS360-portfoliota, joka yhdistää useamman ohjelmiston yhden laajan portfolion alle.

Hanke- ja kiinteistötiedon kokonaisvaltainen ratkaisu

"Rakennusten elinkaarten tiedonhallinta käytännössä."

Modelspace Hankket on osa suurempaa ohjelmistotuoteperhettä. Modelspace yhdistää tiedot investointivaiheesta ja toteutuksesta käytön ja kiinteistöjohtamisen tarpeisiin.

Tiedustelut

Matti Kohijoki
YHTEYSPÄÄLLIKKÖ
+358 40 824 8213
Lähetä sähköposti
Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme
Varaa esittely