"Tila on rakennusken tärkein elementti"

- Tomi Henttinen, innovaatiojohtaja, Gravicon Oy

Kallein virheinvestointi on tila, joka ei vastaa käyttötarkoitustaan.

Modelspace on paras ohjelmistotyökalu läpinäkyvään osallistavaan suunnitteluun. Sillä takaat toimivan ja  käyttäjälähtöisen rakennuksen.

VARAA DEMO

Modelspace-vaikutustm

"Saavutettu tieto on hyödynnetty tieto."

Helpota työtaakkaasi

Kismittävätkö kaikkiin suuntiin pursuavat hankkeet? Selkeästi toimiva ohjelmistoympäristö helpottaa työtäsi, kun kaikki koottu tieto löytyy vaivatta yhteestä ohjelmasta.

Säästät aikaa turhalta tiedon kaivamiselta, ja voit käyttää kallisarvoiset suunnittelutunnit siihen missä ne oikeasti merkitsevät: suunnitteluun.

Modelspace Tilat kokoaa hankkeen tiedot yhteen aintulaatuisella tavalla.

Hallitse rakennettavia tilojasi

Toimivat tilat takaavat sen, että kiinteistösi käyttäjät viihtyvät rakennuksessa. Hallitse rakennushankettasi, kerää tietoa ja kehitä lisäarvoa kiinteistöllesi. Kun tiedät tarkalleen, mitä kiinteistöissäsi on, niin tiedät mihin kaikkeen ne taipuvat. Vain tiedolla johtaminen kasvataa tulosta tietoyhteiskunnassa.

Modelspace Tilat kokoaa kiinteistön tiedot yhteen ainutlaatuisella tavalla. Teillä on toimiva yritys, mutta tiedättekö tarkalleen, mihin kaikkeen rakennuksenne taipuvat?

Miten tilatiedon suunnittelu eroaa tilojen suunnittelusta?
Lataa ostajan opas

Pidä hanke hyppysissä

Selkeä ohjelmistoympäristö ohjaa projektisi osapuolia toimimaan ohjeistamallasi tavalla.

Tiedon ja kommunikaation keskittäminen vähentää  työtaakkaa ja pitää hankkeen aikataulussa. Yhteen järjestelmään kerätyistä tiedoista on helppo todentaa sertifikaatteihin vaadittavat tiedot.

Modelspace auttaa teitä tekemään kustannussäästöä oikeasta paikasta: tunnista kriittiset tarpeet, joista ei voi säästää.

Huonot tietojärjestelmät ketuttavat ja hidastavat työntekoa. Modelspace Tilat nopeuttaa työntekoa sekä selkeyttää suunnitteluvastuita. Näin pysytte aikataulussa ja kustannuksenne pysyvät kurissa. Nämä säästetyt eurot ja tunnit voi käyttää suunnittelluun.

“Kiinteistön käyttäjät hyötyvät kaikesta tiloihin liittyvästä tiedosta. Modelspacen ansiosta mikään tieto ei mene hukkaan”

Digiajan Hyödyt

"Mitä monimutkaisempi hankkeesi on, sitä enemmän tarvitset Modelspace."

Hallitse rakentamista tehekkaamin

Oikeat työkalut tukevat hyviä toimintamalleja. Hallitsemalla tilatietoa saat parhaan rakennuksen. Modelspace on tehty nimenomaan rakennussektorille, joten se parantaa lopputulemasi.

Anna kaikkien saavuttaa tieto

Kaikki osapuolet näkevät samat tiedot.Kaikki tiedot saa auki alle 5 klikkauksella.Ohjelmiston oppii 15minuutin koulutuksella, siksi kannattaa koota osapuolet yhteen helppokäyttöiselle alustalle.

Muuta data tiedoksi

Koska tieto on tietokantapohjaista, eikä dokumenttipohjaista, niin Modelspace luo raportteja ilman ihmisten käsityötä.

Modelspacella voit nopeuttaa tilatiedon päivitystyötä

yli 250%

Ainutlaatuiset ominaisuudet

"Kaikki tarpeellinen yhden kirjautumisen takana."

Minimoitu ikkunasurfaus

Lopeta oikean ikkunan metsästys. Modelspace Tilat kokoaa tarvitsemasi tiedot yhteen näkymään, jotta sinun ei tarvitse vaihtaa ikkunoita, vaan voit keskittyä sisältöön.

Paras prosessi juuri sinulle

Helpota, ennakoi ja paranna. Tehosta jokaisen prosessin myötä omaa tekemistäsi. Ulkoasu, tilakortit, hierarkiat, viestintä - kaikkea voit hioa sinulle parhaaseen muotoon.

Päätökset pohjautuvat tietoon

Kuka teki mitä - ja milloin? Modelspace pitää kirjaa kaikesta, mitä on tapahtunut. Näin mikään tieto ei katoa, vaikka hanke valmistuisi tai alkuperäiset asiakirjat katoaisivat. Pääset käsiksi kaikkeen tietoon riippumatta paikasta ja formaatista ja sinun on helppo todentaa tietojen oikeellisuus.

Valmiina tulostamaan

Säästä aikaa näppäimistön äärellä, koska Modelspace kirjoittaa dokumentin puolestasi. Tietokantapohjaisuus muuttaa säilötyn datan helposti dokumenteiksi. Näin sinä voit keskittyä kommentoimaan bulkkitekstin tuottamisen sijasta.

Lataa ilmainen opas

"Perehdy tiedolla johtamiseen rakennusalalla"

Modelspace on yksi tapa hallita tilatietoa rakennushankkeissa. Lue lisää tiedolla johtamisen prosesseista, Modelspacen käyttöönotosta ja taustalla olevasta tekniikasta.

Lataa opas

Hanke- ja kiinteistötiedon kokonaisvaltainen ratkaisu

"Rakennusten elinkaarten tiedonhallinta käytännössä."

Modelspace Tilat on osa suurempaa ohjelmistotuoteperhettä. Modelspace yhdistää tiedot investointivaiheesta ja toteutuksesta käytön ja kiinteistöjohtamisen tarpeisiin.

Tiedustelut

Matti Kohijoki
YHTEYSPÄÄLLIKKÖ
+358 40 824 8213
Lähetä sähköposti
Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme
Varaa esittely