Tietomanagerointi

Mitä tietomanagerointi ratkaisee?

Rakennushankkeissa on usein monta eri osaajaa ja tietoa käsitellään eri alustojen kautta. Tämä luo haasteita projektinhallintaan ja voi aiheuttaa myös ylimääräistä vaivaa toteuttajan näkökulmasta.

Tietomanageroinnilla varmistamme projektien sujuvuuden ja sen, että tieto kulkee sujuvasti eri osapuolien välillä. Teemme monimutkaiselta vaikuttavasta prosessista yksinkertaisen.

BIM manager

Tietomanageri pitää kokonaisuuden hallinnassa

Tietomanageroinnilla varmistamme hankkeen kokonaisvaltaisen valvonnan ja toteutuksen, useiden vuosien kokemuksella ja parhailla työkaluilla.

Tietomanagerin tehtävässä yhdistyy Graviconin monivuotinen johtava tieto vaativien tietomallintamista vaativien hankkeiden osalta sekä sitä kautta vankka kokemus haastavien projektikokonaisuuksien hallinnasta.

Tietomanagerin toimintakaavio

Miten se käytännössä tapahtuu?

Kartoitus ja perehdytys

Tietomanagerointi alkaa hankkeeseen perehtymällä ja prosessin määrittelyllä. Tietomanageri hallitsee kokonaisuuden ja hoitaa käytänteet. Hankkeen alussa koulutukseen osallistetaan tilaajan puolelta olennaiset avainhenkilöt, kuten; rakennuttajakonsultit, loppukäyttäjät ja projektipäälliköt.

Tuki

Varmistamme tuen laadun tarjoamalla kohdistettuja koulutuksia asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Avustamme ongelmatilanteissa ja ohjeistamme eri työkalujen käytössä. Tällä takaamme sujuvan toteutuksen.

Onnistumisen takaaminen

Valvomme, että kaikki sovitut toimenpiteet tehdään aikataulun mukaisesti. Hankkeen aikana eri työkalujen käytön oppiminen varmistetaan kaikkien osapuolten kesken. Toimimme filtterinä hankkeen parissa työskentelevien osapuolien ja tilaajan välissä, tehden prosessista mahdollisimman helpon.

Hankkeen hallintaa laajemmasta perspektiivistä

Tietomanagerointi on kokonaisvaltainen prosessi, jossa hallitaan hanketta laajemmasta perspektiivistä. Tietomanageri pitää huolta siitä, että hanke sujuu tehokkaasti, tieto on ajankohtaista ja kaikki osaajat ovat perillä siitä, että missä vaiheessa hanketta edetään.

Tietomanagerointi on asiakkaan näkökulmasta laajempi kokonaisuus. Sen avulla voit luottaa hankkeesi rautaisten osaajiemme käsiin, olemme vieneet lukuisia hankkeita onnistuneesti päätökseen ja takaamme sen, että et joudu keksimään pyörää hankkeen alkaessa uudestaan.

Construction site

Tiedustelut

Sami Mikonheimo
TIETOMALLIASIANTUNTIJA, TIIMIPÄÄLLIKKÖ
+358 400 627 648
Ota yhteyttä
Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme
Kiinnostuitko?
Pyydä tarjous