Hanke RYHDISTE®

Hankkeen tiedonhallinta kuntoon

Hankkeen aikana syntyvän tiedon tuotanto ja hallinnointi on usein epäluotettavaa, eikä sen laatu kohtaa hankkeen ja elinkaaren tarpeita.

Dokumentoimalla selkeästi hankkeen päätöspisteiden tietotarpeet ja tiedonhallinnan tehtävät vastuineen, säästetään aikaa ja rahaa sekä hankkeissa että niiden jälkeen.

Wood blocks

Miksi Hanke RYHDISTE®

"Hankkeen päätöksiä ei perusteta mihinkään, vaan päätös tehdään vaan sen takia, että hanke voi jatkua eteenpäin. Ainoa asia, mitä jonkin verran seurataan, on budjetti."

Hanke RYHDISTE®  - palvelun avulla organisaatiot saavat kattavan ohjeistuksen hankkeiden päätöksentekoprosessiseista, tiedonhallinnan organisaatiokaavioista ja listan päätöksiin vaikuttavien osa-alueiden tietotarpeista. Hanke RYHDISTE® on kokonaisvaltainen pelikirja, jolla ratkaistaan hankkeiden tiedonhallinta.

Person with pad and charts
“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Graviconin asiantuntijoiden laaja-alaiseen osaamiseen suunnittelun, rakentamisen ja kiinteistöjen ylläpidon tiedonhallinnassa"

Riikka Karnamo,
Kiinteistöjohtaja
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Raudoitettu rakennustyömaa

Tiedonhallintaa läpi hankkeen elinkaaren

Laadukkaalla, koko hankkeen elinkaarta palvelevalla tiedonhallinnalla saavutetaan ajallisia ja sitä kautta rahallisia säästöjä. Palvelumme avulla luot selkeän prosessin, jolla johdat hankkeita, teet niistä tehokkaampia ja nopeutat uusien käynnistämistä.

Älä tyydy sekaviin prosesseihin ja välttävään tiedonhallintaan, ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja luomme yhdessä sinua parhaiten palvelevan kokonaisuuden. 

Koska aloitetaan? 

Ottamalla meihin yhteyttä, voimme aloittaa tietomallien ryhtiliikkeen organisaatiossanne mahdollisimman pian ja varmistaa onnistumisenne.
Varaa esittely