Modelspace

Tila

Modelspacen Tila-moduuli on suunniteltu vastaamaan tilojen teknisiin ja toiminnallisiin haasteisiin. Sen avulla hallitset tilatietoa projektin jokaisessa vaiheessa ja teet siitä läpinäkyvää kaikille osapuolille ja luot käyttäjälähtöisiä tiloja.

Tila-moduuli on päivittäinen työkalu esimerkiksi sairaalasuunnittelun ja toiminnallisen tilasuunnittelun ammattilaisille.

Modelspace on rakennusalan ammattilaisten kehittämä ohjelmistoratkaisu, jolla luodaan onnistuneita rakennushankkeita.

Varaa esittely

Suunnittele ja hallitse tilatietoa Modelspacen avulla

Modelspacea käytetään monissa vaativissa rakennusprojekteissa ympäri Suomen. Se on työkalu organisaatioille, jotka haluavat onnistua projekteissaan, joissa luodaan monipuolisia tiloja sisältäviä kiinteistöjä, kuten sairaaloita, päiväkoteja ja kauppakeskuksia.

Käyttäjälähtöiset tilat läpinäkyvällä tiedolla

Isoin hyöty ratkaisusta saadaan silloin, kun rakennetaan isoja, vaativia kiinteistöjä, joissa tietomäärä on suuri ja osapuolia on paljon. Modelspacen avulla tieto on helposti kommunikoitavissa ja läpinäkyvää.

Se on päivittäinen työkalu projektipäälliköille ja tilasuunnittelusta vastaaville, esimerkiksi toiminnallisille suunnittelijoille, jotka ovat intensiivisesti mukana rakennushankkeessa.

Modelspacen avulla varmistat käyttäjälähtöisten tilojen suunnitteluprosessin onnistumisen, ylläpidon ja monistettavuuden jatkoa varten.

“Kiinteistön käyttäjät hyötyvät kaikesta tiloihin liittyvästä tiedosta. Modelspacen ansiosta mikään tieto ei mene hukkaan”

Jukka Koskinen, Kiinteistöjohtaja, Navitas yrityspalvelut

Tutustu menestystarinoihimme!

Tiedustelut

Matti Kohijoki
Yhteyspäällikkö
+358 40 824 8213Lähetä Sähköposti
Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme

Kiinnostuitko?

Varaa esittely