modelspace tilat logo

"Tila on rakennuksen tärkein elementti"

- Tomi Henttinen, innovaatiojohtaja, Gravicon Oy

Kallein virheinvestointi on tila, joka ei vastaa käyttötarkoitustaan.

Modelspace on paras ohjelmisto rakennushankkeiden tilavaatimusten hallintaan, joka kokoaa yhteen hankkeen eri osapuolet. Sillä varmistat  toimivan ja käyttäjälähtöisen rakennuksen.

Läppäri ruudullaan Modelspace Tilat

Modelspace-vaikutustm

Helpota työtaakkaasi

Kismittääkö tiedon metsästäminen projektipankeista, sähköposteista ja tiedostoista?

Löydä kaikki vastaukset vaivatta, kun tieto on koottu yhteen tietokantaan.

Säästät aikaa turhalta tiedon kaivamiselta, ja voit käyttää kallisarvoiset suunnittelutunnit siihen, missä ne oikeasti merkitsevät: suunnitteluun.

Modelspace Tilat kokoaa hankkeen tiedot yhteen ainutlaatuisella tavalla.

KYSY LISÄÄ

Hallitse rakennettavia tilojasi

Toimivat tilat takaavat sen, että kiinteistösi palvelee sen käyttäjiä ja sinun toimintaasi. Hallitse rakennushankettasi vaatimusten kokoamisesta vastaanottoon.

Kun tiedät tarkalleen, mitä kiinteistöissäsi on, niin tiedät mihin kaikkeen ne taipuvat. Kallein virheinvestointi on tila, joka ei vastaa sen käyttötarkoitusta.

Modelspace Tilat kokoaa kiinteistön tiedot yhteen ainutlaatuisella tavalla. Teillä on toimiva yritys, mutta tukeeko kiinteistönne varmasti toimintaanne parhaalla tavalla?

Miten tilatiedon suunnittelu eroaa tilojen suunnittelusta?
Lue lisää ostajan opasta

KYSY LISÄÄ

Pidä hanke hyppysissä

Selkeä ohjelmistoympäristö ohjaa projektisi osapuolia toimimaan ohjeistamallasi tavalla.

Tiedon ja kommunikaation keskittäminen vähentää  yllättäviä aika- ja kustannuspaineita. Yhteen järjestelmään kerätyistä tiedoista on helppo seurata hankkeen tilannetta ja tuottaa tarvittavat raportit.

Modelspace auttaa teitä tekemään kustannussäästöä oikeasta paikasta: tunnista kriittiset tarpeet, joista ei voi säästää.

Huonot tietojärjestelmät ketuttavat ja hidastavat työntekoa. Modelspace Tilat nopeuttaa työntekoa sekä selkeyttää vastuita. Näin pysytte aikataulussa ja kustannuksenne pysyvät kurissa. Nämä säästetyt eurot ja tunnit voit käyttää hankkeen laadun varmistamiseen.

Katso video, miten Modelspace nopeuttaa työskentelyä.

KYSY LISÄÄ
navitas logo
“Kiinteistön käyttäjät hyötyvät kaikesta tiloihin liittyvästä tiedosta. Modelspacen ansiosta mikään tieto ei mene hukkaan”

Jukka Koskinen, Kiinteistöjohtaja, Navitas yrityspalvelut

SYK logoKela logoVantaa logoEspoo logo

Digiajan Hyödyt

"Mitä monimutkaisempi hankkeesi on, sitä enemmän tarvitset Modelspacea."

Hallitse rakentamista tehokkaammin

Oikeat työkalut tukevat hyviä toimintamalleja. Hallitsemalla tilatietoa saat toimivamman rakennuksen. Modelspace on tehty nimenomaan rakennusalan tiedonhallintaan ja sen takana on rakennusalan ammattilaisia.

Anna kaikkien saavuttaa tieto

Kaikkilla osapuolilla on hallitusti pääsy samaan tietoon. Tiedot saa auki alle 5 klikkauksella. Ohjelmiston käyttö ei vaadi alan koulutustua, joka mahdollistaa kaikkien osapuolien osallistumisen hankkeen kehittämiseen samalla alustalla.

Muuta data tiedoksi

Tiedostojen hallinnan sijaan hyödynnä tietokantapohjaista tietoa säästääksesi aikaa ja rahaa.

Modelspacella voit nopeuttaa tilatiedon päivitystyötä

yli 250%

Läppäri ruudullaan Modelspace Tilat

Ainutlaatuiset ominaisuudet

"Kaikki tarpeellinen yhden kirjautumisen takana."

Minimoitu ikkunasurfaus

Lopeta oikean ikkunan metsästys. Modelspace Tilat kokoaa tarvitsemasi tiedot yhteen näkymään, jotta sinun ei tarvitse vaihtaa ikkunoita, vaan voit keskittyä sisältöön.

Paras suunnitteluprosessi juuri sinulle

Määritä, johda ja ylläpidä. Tehosta omia toimintatapojasi uusien työkalujen avulla. Ulkoasut, raportit, tietosisällöt - kaikkea voit muokata sinulle parhaaseen muotoon.

Päätökset pohjautuvat tietoon

Kuka teki mitä - ja milloin? Modelspace pitää kirjaa kaikesta, mitä on tapahtunut. Näin mikään tieto ei katoa hankevaiheesta riippumatta ja on käytettävissä myös hankkeen jälkeen yhtä helposti. Pääset käsiksi kaikkeen tietoon ajasta ja paikasta riippumatta, jolloin päätöksesi pohjautuvat oikeaan tietoon.

Valmiina tulostamaan

Säästä aikaa näppäimistön äärellä Modelspacen valmiiden raporttien avulla. Tietokantapohjaista dataa on helppo suodattaa ja järjestää tarvitsemaasi muotoon. Näin sinä voit keskittyä ratkaisuihin tiedon kokoamisen sijaan.

Lataa ilmainen opas

"Perehdy tiedolla johtamiseen rakennusalalla"

Modelspace on yksi tapa hallita tilatietoa rakennushankkeissa. Lue lisää tiedolla johtamisen prosesseista, Modelspacen käyttöönotosta ja taustalla olevasta tekniikasta.

Lataa opas
BIM Buyers Guide teaser

Hanke- ja kiinteistötiedon kokonaisvaltainen ratkaisu

"Rakennusten elinkaarten tiedonhallinta käytännössä."

modelspace logo

Modelspace Tilat on osa suurempaa ohjelmistotuoteperhettä. Modelspace yhdistää tiedot investointivaiheesta ja toteutuksesta käytön ja kiinteistöjohtamisen tarpeisiin.

Modelspacen osa-alueet

Tiedustelut

Johannes Aho
Tuotepäällikkö
+358 50 093 9633
Lähetä sähköposti
Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme
Haluatko kehittää toimintaasi palveluidemme avulla?
Varaa esittely