Modelspace

Tilat

Tila on rakennuksen tärkein elementti.

Kallein virheinvestointi on tila, joka ei vastaa käyttötarkoitustaan.

Modelspace on paras työkalu läpinäkyvään osallistavaan suunnitteluun. Sillä hallitset tilatietoja ja jaat tietoa. Se on 250% nopeampi kuin nyt käyttämäsi menetelmä. Sillä saat rakennussuunnitelmat auki vain 4 klikkauksella.

Modelspacen avulla saat toimivan ja käyttäjälähtöisen rakennuksen. Mitä monimutkaisempi hankkeesi on, sitä enemmän meitä tarvitset.

Varaa esittely

Suunnittele ja hallitse tilatietoa

Modelspacea käytetään monissa vaativissa rakennusprojekteissa ympäri Suomen. Se on työkalu organisaatioille, jotka haluavat onnistua projekteissaan. Sen avulla hallitset tiloihin liittyvää tietoa eri hankkeissa, kuten sairaalat, päiväkodit ja kauppakeskukset.

Modelspace on 250% nopeampi kuin perinteinen tapa työskennellä

Käyttäjälähtöiset tilat läpinäkyvällä tiedolla

Isoin hyöty ratkaisusta saadaan silloin, kun rakennetaan isoja, vaativia kiinteistöjä, joissa tietomäärä on suuri ja osapuolia on paljon. Modelspacen avulla tieto on helposti kommunikoitavissa ja läpinäkyvää.

Se on päivittäinen työkalu projektipäälliköille ja tilasuunnittelusta vastaaville, esimerkiksi toiminnallisille suunnittelijoille, jotka ovat intensiivisesti mukana rakennushankkeessa.

Modelspacen avulla varmistat käyttäjälähtöisten tilojen suunnitteluprosessin onnistumisen, ylläpidon ja monistettavuuden jatkoa varten.

“Kiinteistön käyttäjät hyötyvät kaikesta tiloihin liittyvästä tiedosta. Modelspacen ansiosta mikään tieto ei mene hukkaan”

Jukka Koskinen, Kiinteistöjohtaja, Navitas yrityspalvelut

Tutustu menestystarinoihimme!

Tiedustelut

Matti Kohijoki
Yhteyspäällikkö
+358 40 824 8213Lähetä Sähköposti
Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme

Haluatko kehittää toimintaasi palveluidemme avulla?

Varaa esittely