Me yrityksenä

Tarjoamme ohjelmistoratkaisuja, jotka voidaan muotoilla hankkeen ja projektin yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi. Lisäksi omaamme usean vuoden tietämyksen tietomallipohjaisen suunnitteluprosessin vaatimuksista ja mahdollisuuksista niin arkkitehtisuunnittelun kuin tilaajankin näkökulmasta.

Vuosien kokemuksella tietotaitoa ja opastusta.


Olemme jo vuodesta 1990 rakennusalalla toiminut ohjelmistoratkaisuihin ja tietomallikoordinoinnin palveluihin erikoistunut asiantuntija. Vuosien varrella olemme toimineet tietomallikoordinaattorina ja konsulttina useissa vaativissa rakennushankkeissa. Nykyään tarjoamme lisäksi Ryhdiste-palvelua yritysten tietojohtamisen parantamiseen ja kehitämme Modelspace-ohjelmistoa.

Vahvuuksiamme ovat ohjelmisto-osaaminen rakennusalalla, valmius hankekohtaiseen järjestelmä- ja ohjelmistoräätälöintiin sekä tietämys tietomallipohjaisen suunnitteluprosessin vaatimuksista ja mahdollisuuksista niin arkkitehtisuunnittelun kuin tilaajankin näkökulmasta.

Monialaista osaamista

Olemme osa rakennusalan eturivin osaajista koostuvaa ryhmittymää, joka tutkii ja kehittää rakentamisen, suunnittelun ja kiinteistönhallinnan prosesseja. Ryhmittymään kuuluvat Gravicon Oy:n lisäksi Granlund Oy sekä Rapal Oy.

Granlund

Granlund on Suomen johtava talotekniikan konsulttiyritys, jonka päätoimialoina ovat talotekninen suunnittelu, kiinteisönpidon konsultointi sekä suunnittelun ja ylläpidon ohjelmistojen kehitys ja myynti.

www.granlund.fi

Rapal Oy

Rapal Oy on Suomen johtava ja kansainvälisesti tunnettu rakennetun ympäristön investointien ja käytön talouden asiantuntija. Rapal tuottaa ja kehittää talouden hallinnan tuotteita ja palveluita koko rakennetun ympäristön elinkaaren ajaksi.

www.rapal.fi