modelspace hankkeet logo

Johdatko rakennushankkeitasi Excelillä ja sähköpostilla?

Tuhlaatko aikaasi, kun etsit tietoja miljoonista paikoista?
On olemassa parempikin tapa.

Modelspacen Hankkeet -ohjelmalla löydät yhdellä vilkaisulla realistisen tilannekuvan hankkeista ja kaiken tarvitsemasi tiedon yhdestä paikasta. Johda hankkeistasi niin, että tunnistat riskit jo ennakolta, ennen kuin ne toteutuvat.

Modelspacen avulla johdat rakennushankkeitasi ajantasaisella laadukkaalla tiedolla.

Laptop with Modelspace Projects

Modelspace-vaikutusTM

"Saavutettu tieto on hyödynnetty tieto."

Hallitse hankkeitasi ja niiden riskejä yhtä helposti kuin selaat uutisia.

Hallitse organisaatiosi kaikkia projekteja helposti ja turvallisesti. Osallista hankkeidesi osapuolet toimimaan yhdessä paremmin ja kannattavammin.

Ennakoi ja varaudu hankkeiden riskeihin
ja saa kattava tilannekuvalla kaikista organisaatiosi hankkeista.

Määrittele ja johda hankkeidesi resursseja tehokkaammin. Varmistu, että hankkeiden osapuolten työkuormat ovat kokonaisuudessaan oikein mitoitetut.

Hyödynnä yhdenmukaista ja reaaliaikaista tietoa hallitaksesi hankkeita yhdellä alustalla. Pääse vihdoinkin papereista ja Exceleistä eroon. Modelspacella säästät aikaa, vaivaa ja rahaa - puhumattakaan hermoista.


KYSY LISÄÄ
senaatti logo
“Modelspace on ratkaisu yli puolelle työntekijöistämme, mikä tarkoittaa yli 200 osaajaa.”
Niko Sundell, rakennuttajapäällikkö, Senaatti-Kiinteistöt

Näe joka aamu, miten hankkeillasi menee. Se auttaa sinua priorisoimaan päiväsi töitä.

Hanki ratkaisu, jolla saat selkeän kokonaiskuvan kaikista hankkeistasi: niin menneistä, meneillään olevista kuin suunnitelluistakin. Vertaa hankkeita toisiinsa ja monista toimivat käytännöt ja mittarit uusiin hankkeisiin.

Räätälöidyt tarkistuslistat ja avainlukumittarit antavat sinulle enemmän mahdollisuuksia hallita hankkeesi etenemistä.

Näe, mitä työmaalla tapahtuu. Yhdistä työmaan tehtävätlistat hankkeisiisi, niin et joudu arvailemaan, mitä työmaalla oikeasti tehdään missäkin vaiheessa.

Kevennä muistikuormaasi. Modelspace lähettää automaattisesti muistutuksia tärkeistä virstanpylväistä ja tehtävistä - myös ajastetusti. Näin sinun ei tarvitse muistutella asioista eteenpäin.

KYSY LISÄÄ
Hoas Logo harmaalla taustalla
“Jos projektinhallinnassa ei voi itse pysyä tilanteen tasalla, saattaa olla kädetön puuttumaan asioihin ajoissa.”
Jouko Piilola, tiimipäällikkö,
Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimiala

Kaikki hankkeeseen liittyvä tieto on vihdoinkin yhdellä alustalla!

Löydä helppokäyttöiseltä alustalta kaikki hankkeen tiedot. Samaan paikkaan dokumentoit myös omat saavutuksesi, niin kommunikoinnin pakka ei hajoa käsiin. Sitä et tarvitse kaiken työnteon esteeksi.

Yhden salasanan takaa löydät kaiken tiedon, jonka voit saavuttaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Koska voit luottaa tietoon, säästät aikaa ja vaivaa. Hyödynnä valmiita asiakirjapohjia, niin sinun ei tarvitse omin käsin ruveta tyhjästä luomaan dokumentteja. Modelspace täyttää automaattisesti osan tiedoista puolestasti.

KYSY LISÄÄ
Hoas logo harmaassa pallossa
“Meidän arjessamme Modelspacen käyttö näkyy tietynlaisena turvallisuuden tunteena. Jos minulla olisi tässä tietokone, voisin 30 sekunnissa näyttää tiedot mistä tahansa hankesta.”
Kim Lindholm, kiinteistöjohtaja, HOAS
SYK logoKela logoVantaa logoEspoo logo

Digiajan hyödyt

"Mitä enemmän hankkeita sinulla on, sitä enemmän tarvitset Modelspacea."

Laptop with Modelspace Projects

Yhtenäistä prosesseja

Yhdistä kaikki hankkeesi yhden sovelluksen alle. Näin yhtenäistät prosesseja, teet toiminnasta läpinäkyvää ja hallitset rakennusprosessejasi yhden ratkaisun kautta. Uudet hankkeesi parantuvat, kun kopioit menestyneiden hankkeiden prosessit, etkä joudu arvailemaan seuraavia prosessin askelia.

Tieto johtaa parempiin päätöksiin

Seuraa hankkeiden edistymistä reaaliajassa, jotta vähennät tiedon etsintään kuluvaa aikaa. Näe yhdellä silmäyksellä kaikkien projektisalkkujesi tilanne, niin teet päätöksiä, jotka pohjautuvat tietoon. Käytä omia avainlukumittaristojasi, niin voit luottaa siihen, että oikea tieto johtaa parempiin päätöksiin.

Muuta data tiedoksi

Koska kaikki tieto on tietokantapohjaista, eikä dokumenttipohjaista, niin Modelspace luo raportteja ilman käsityötä. Voit vertailla helposti eri hankkeiden tietoja ja tunnuslukuja - ja voit jakaa laadukasta tietoa eri osapuolille.

Ainutlaatuinen rakennuttamisen ja kiinteistöjohtamisen ohjelma

"Kaikki tarpeellinen yhden kirjautumisen takana."

Yksi kirjautuminen, yksi ikkuna

Näe kerrankin kaikki tiedot yhdessä paikassa: Modelspace yhdistää hanketiedot, tilannekuvaukset, kommunikaation, tehtävät ja dokumentit yhden salasanan taakse. Näin keskittymisesi ei pirstaloidu, eivätkä hankkeiden tilanteet jää sinulta pimentoon.

Muurauslaasti

Paras prosessi juuri sinulle

Helpota, ennakoi ja paranna. Tehosta toistettavien prosessin myötä omaa tekemistäsi. Ulkoasu, rakennusprosessi, tärkeimmät tiedot - voit räätälöidä kaiken itsellesi parhaiten sopivaksi.

Pilvipalvelukuva

Päätökset pohjautuvat tietoon

Kuka teki mitä - ja milloin? Modelspace pitää kirjaa kaikesta, mitä on tapahtunut. Näin mikään tieto ei katoa, vaikka hanke valmistuisi tai alkuperäiset asiakirjat katoaisivat. Pääset käsiksi kaikkeen tietoon riippumatta paikasta ja ajasta.

Pritterikuva

Valmiina tulostamaan

Säästä aikaa näppäimistön äärellä, koska Modelspace kirjoittaa dokumentin puolestasi. Tietokantapohjaisuus muuttaa säilötyn datan helposti dokumenteiksi. Näin sinä voit keskittyä johtamiseen bulkkitekstin tuottamisen sijasta.

IWMS logo on a bridge

Modelspacen voi helposti yhdistää myös organisaatiosi muihin ohjelmistoihin.

Olemme osa laajempaa  IWMS360-portfoliota, joka yhdistää useamman ohjelmiston yhden laajan portfolion alle.

Hanke- ja kiinteistötiedon kokonaisvaltainen ratkaisu

"Rakennusten elinkaarten tiedonhallinta käytännössä."

modelspace logo

Modelspace Hankket on osa suurempaa ohjelmistotuoteperhettä. Modelspace yhdistää tiedot investointivaiheesta ja toteutuksesta käytön ja kiinteistöjohtamisen tarpeisiin.

Modelspacen osa-alueet

Tiedustelut

Katja Peltola
Katja Peltola
Tuotepäällikkö
+358 40 671 6472
Lähetä sähköposti
Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme
Haluatko kehittää toimintaasi palveluidemme avulla?
Varaa esittely