Tietomalli RYHDISTE®

Tietomallit hyötykäyttöön

Tietomalleihin liittyy paljon odotuksia ja lupauksia. Malleissa olevaa informaatiota ei kuitenkaan saada hyödynnettyä, koska se on vakioimatonta eikä sitä ole kohdistettu organisaation tarpeisiin. Yhtenäistämällä tietomallien sisältövaatimukset saadaan niiden potentiaali hyödynnettyä paremmin.

Drone view of construction site

Miksi Tietomalli RYHDISTE®

Määrälaskennassa vain alle 25 % määristä saatiin tietomallista, potentiaalista huolimatta

Tietomalli Ryhdiste® on palvelu, jonka avulla varmistat organisaatiosi hyödyntävän tietomalleja parhaalla mahdollisella tavalla ja samalla luoden toimintamallin tietomallien tarkastelulle sekä hyödyntämiselle myös jatkossa, jotta ne palvelevat kaikkien käyttötarpeita.

AIM model office
“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Graviconin asiantuntijoiden laaja-alaiseen osaamiseen suunnittelun, rakentamisen ja kiinteistöjen ylläpidon tiedonhallinnassa"

Riikka Karnamo,
Kiinteistöjohtaja
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Dam AIM model

Minimoi tiedonhallinnan riskit

Laadukkaat ja oikein hyödynnetyt tietomallit luovat pohjan rakennuksiin liittyvään tiedonhallintaan sekä mahdollistavat riskien minimoinnin käyttö- ja ylläpitovaiheessa.

Tietomallit ovat olleet olennainen osa rakennushankkeita jo vuosien ajan ja niiden rooli 2020-luvulla tulee nousemaan entistä tärkeämmäksi. 

Koska aloitetaan? 

Ottamalla meihin yhteyttä, voimme aloittaa tietomallien ryhtiliikkeen organisaatiossanne mahdollisimman pian ja varmistaa onnistumisenne.
Varaa esittely