Ylläpito RYHDISTE®

Ylläpitovaiheen prosessi suoraviivaiseksi

Omaisuuskohteen ylläpidossa tarvitaan tietoa, jonka hakemiseen käytetään usein paljon aikaa. Ylläpidon aikana myös syntyy tietoa, joka katoaa jonnekin. Yhtenäisillä ohjeilla ja vaatimuksilla vähennetään hakemiseen käytettyä aikaan ja tuotettu tieto löytyy helposti.

Holding a document symbol

Miksi Ylläpito RYHDISTE®

“Toteumamalli ei soveltunut huollon käyttöön.”

Ylläpito RYHDISTE® on palvelu, jolla varmistetaan tiedon laatu ja löydettävyys myös ylläpitovaiheen aikana. Sen avulla saadaan varmistettua, ettei tiedon löytyminen ole enää organisaatiossanne riippuvaista yhdestä henkilöstä, vaan se on läpinäkyvänä kaikkien käytettävissä. 

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Graviconin asiantuntijoiden laaja-alaiseen osaamiseen suunnittelun, rakentamisen ja kiinteistöjen ylläpidon tiedonhallinnassa"

Riikka Karnamo,
Kiinteistöjohtaja
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Frog view on skyscrapers

Toimintamalli ylläpitoon

Ylläpito RYHDISTE® on prosessi, jolla kitketään pois ylimääräinen aika ja vaiva, jota organisaation ja hankkeiden osapuolet käyttävät tiedonhakuun ja sen hallinnointiin. Lopputuloksena saadaan nostettua tuotetun tiedon lisäarvoa.

Hankkeen päästessä ylläpito-vaiheeseen, on tietoa tuotettu niin laajasti, että sen hallinnointi on täysin mahdotonta, ilman hyvää ja perustuvaa toimintamallia. Asiantuntijamme luovat ohjeistuksen yhdessä asiakkaan kanssa ja takaamme onnistumisen.

Koska aloitetaan? 

Ottamalla meihin yhteyttä, voimme aloittaa kartoittamalla nykytilanteen ja tekemällä perusteellisen ohjeistuksen, jonka avulla mahdollistetaan tiedon luotettavuus sekä käytettävyys. Me luomme teille tiedonhallinnan pelisäännöt, jolla varmistatte menestyksekkään toiminnan.
Varaa esittely