Digital Construction

Digital Construction -palkinto myönnetään vuosittain rakennusalan digitalisaatiota edistävää otetta osoittaneelle yritykselle, hankkeelle tai järjestölle

Digital Construction -kunniapalkinto


Yritysten kiinnostus digitaalisen rakentamisen uusia mahdollisuuksia kohtaan on kasvussa ja rakennustoimialan kehitykselle digitaalisuus tarjoaa valtavasti uusia mahdollisuuksia. Siitä inspiroituneena olemme lanseeranneet Digital Construction -kunniapalkinnon, joka jaetaan vuosittain rakennusalan digitalisaation edelläkävijälle.


Seuraava Digital Construction -kunniapalkinto jaetaan jälleen syksyllä 2020. Tilaisuus järjestetään 26.8.2020, ilmoittaudu mukaan täältä! 


Tutustu alhaalta aiempien vuosien voittajiin!

2019

Kruunusillat-hanke

Helsingin kaupungin Kruunusillat-hanke yhdistää 10 kilometrin raitiotieyhteydellä Laajasalon, Korkeasaaren ja Kalasataman Helsingin keskustaan. Hankkeessa on hyödynnetty Modelspacen hankejohtamisen palveluratkaisua tehtävien hallinnassa ja resurssien optimoinnin seuraamisessa. Hankkeen puolesta palkinnon vastaanotti Helsingin kaupungilta projektipäällikkö Miikka Gröndahl.

"Modelspacella pystymme ohjaamaan, että asiat valmistuvat oikeassa aikataulussa. Näin laajassa hankkeessa tiedonhallinnan helpotus on helpotus paljon laajemmassa mittakaavassa".

Miikka Gröndahl, projektipäällikkö, Kruunusillat-hanke
2018

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä starttasi Terveyskampus-hankkeen vuonna 2015, ja kokonaishinta-arvio on 25 miljoonaa euroa. Hankkeessa toteutetaan sekä peruskorjausta että uudisrakentamista, lisäksi tehottomia ja huonokuntoisia tiloja puretaan. Koska projektin alusta saakka käyttäjät on otettu mukaan hankkeeseen, toiminta saadaan kehitettyä tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi. Terveyskampus-hankkeessa on tiloja suunniteltu useille toiminnoille, esimerkkeinä päivystys, laboratorio, kuvantaminen, sosiaalipalvelut ja kotihoito.

Kuntayhtymä otti alkuvuodesta 2018 käyttöönsä Modelspacen. Tila- ja hankejohtamisen moduulien avulla tieto saadaan koottua sähköisesti yhteen paikkaan ja viimeisin informaatio on aina reaaliaikaisesti kaikkien osapuolten käytettävissä.

Aiheeseen liittyvät uutiset

Lue viimeisimmät DiCo-palkintoon liittyvät uutiset!

3.7.2020
-
Digital Construction

Digital Construction -tilaisuuden ohjelma julkaistaan heinäkuun aikana!

29.6.2020
-
Digital Construction

Tuotemallista tietomalliksi - Gravicon mukana tietomallinnuksen historiassa jo kolmekymmentä vuotta

15.4.2020
-
Digital Construction

Näkökulma: Graviconin missiona viedä rakennusala 2020-luvulle

Varaa maksuton Modelspace-esittely tästä!