Modelspace

Gravicon vie rakennustietomallinnuksen osaamista Baltiaan yhteistyössä Integrated Healthcare Designin kanssa

Gravicon ja Integrated Healthcare Design vievät yhdessä rakennustietomallinnuksen osaamista ja Modelspace-ohjelmiston käyttöönottoa Baltian alueelle suomalais-virolaisen osaajatiimin voimin. Lue Anssi Hakarinteen haastattelu.

arrow_downward

Gravicon on solminut jälleenmyyntisopimuksen Integrated Healthcare Designin kanssa. Tavoitteena on viedä rakennustietomallinnuksen osaaminen ja Modelspace-ohjelmiston käyttöönotto Baltian alueelle suomalais-virolaisen osaajatiimin voimin. 

Graviconin toimitusjohtaja Pauli Jantusen mukaan edessä on jännittävä ja mielenkiintoinen yhteistyö.

- Kaikki se tietotaito, mitä on tuotu suomalaiseen rakentamismenettelyyn, viedään nyt myös kansainväliselle kentälle. Uskomme, että Integrated Healthcare Designin osaaminen yhdistettynä Graviconin ammattitaitoon ohjelmistokehittäjänä tulee olemaan erittäin hyvä konsepti, Jantunen pohtii. 

"Uskomme, että Integrated Healthcare Designin osaaminen yhdistettynä Graviconin ammattitaitoon ohjelmistokehittäjänä tulee olemaan erittäin hyvä konsepti."
Pauli Jantunen, toimitusjohtaja, Gravicon Oy

Rakennustietomallinnus integroidun suunnitteluprosessin keskiössä

Integrated Healthcare Designin toimintakonsepti tiivistyy integroituun suunnittelutapaan. Jo hankkeen varhaisessa vaiheessa kootaan yhteen monialainen suunnittelutiimi projektin parissa työskentelevistä toimijoista. Kun suunnitteluprosessi osallistaa ryhmätyöhön hankkeen keskeiset tekijät arkkitehdeista insinööreihin ja omistajista käyttäjiin, saavutetaan paitsi elinkaareltaan kestävämpiä rakennuksia myös kustannustehokkaampia ja tuottavampia ratkaisuja. 

Integrated Healthcare Designin toimitusjohtaja Anssi Hakarinne näkee tulevan yhteistyön potentiaalin. 

- Yrityksemme toimintaperiaate, nimensäkin mukaisesti, perustuu tiedon ja tietotaidon integraatioon. Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta tarjota tulevaisuudessa alan johtava alusta osaksi integroitua suunnitteluprosessia. Uskomme, että tällä paletilla pystymme todella luomaan integroidun kokonaisuuden, jossa suunnittelun ja rakentamisen tietotaito yhdistyvät aina parhaaksi mahdolliseksi hanketta palvelevaksi ratkaisuksi, Hakarinne kiteyttää.

"Uskomme, että tällä paletilla pystymme todella luomaan integroidun kokonaisuuden, jossa suunnittelun ja rakentamisen tietotaito yhdistyvät aina parhaaksi mahdolliseksi hanketta palvelevaksi ratkaisuksi."
Anssi Hakarinne, toimitusjohtaja, Integrated Healthcare Design Oy

Rakennustietomallinnus toimii integroidussa suunnitteluprosessissa yhteistyön tärkeimpänä työkaluna ja alustana. Suomalaisen tietomalliasiantuntijuuden ja rakennusalan digitalisaation edelläkävijänä Gravicon on mielenkiinnolla mukana tässäkin projektissa.


Lisätietoja:

Pauli Jantunen
pauli.jantunen@gravicon.fi, +358 50 383 3789

Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme

Haluatko kehittää toimintaasi palveluidemme avulla?

VARAA ESITTELY