Tietomallikoordinointi

Salon sairaala

Toimimme Salon sairaalan uuden lisärakennuksen tietomallikoordinaattorina. Graviconilla on laajaa kokemusta sairaalahankkeiden tietomallikoordinoinnissa, jota tullaan soveltamaan myös Salon sairaalan tapauksessa.

arrow_downward

Gravicon voittanut Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin järjestämän tarjouskilpailun Salon uuden sairaalan rakennushankkeesta osana ”F-duuri” suunnitteluryhmää. Hankkeessa Saloon rakennetaan nelikerroksinen lisärakennus olemassa olevalle sairaalalle, jonka käyttöön jäävät osat peruskorjataan samalla kun käytöstä poistuvat puretaan.

Valmistuttuaan Salon sairaala on Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin toisiksi suurin sairaala. Rakennus pysyy leikkaavana sairaalana, mutta sen vuodepaikkojen määrää kasvatetaan, sairaalan painottautuessa enemmän kevyempiin leikkauksiin. Sairaalaan rakennetaan myös magneettitutkimustilat. Hanke kestää kuusi vuotta, mutta tiivein suunnitteluvaihe painottuu hankkeen alkupäähän. Hankkeen on suunniteltu valmistuvan vuonna 2027.

Graviconilla on jo laajaa kokemusta sairaalahankkeiden tietomallikoordinoinnissa, jota tullaan soveltamaan myös Salon sairaalan tapauksessa. Hankkeen johtava tietomalliasiantuntija Mikko Soininvaara on vastannut muun muassa juuri valmistuneen Turun T3 sairaalahankkeen tietomallimanageroinnista.

Hankkeen suunnittelee Arkkitehtiryhmä Reino Koivula, joka on myös muodostanut ”F-duuri” suunnitteluryhmän. Suurin osa suunnitteluryhmästä on jo osallistunut Salon sairaalan hankesuunnitelman tekemiseen, joten hanke oli suunnitteluryhmälle hyvin tuttu entuudestaan. Monet ryhmän jäsenet ovat myös olleet yhdessä mukana Turun T3 sairaalan hankkeessa.

 

Hanke pähkinänkuoressa:

Budjetti: 57 miljoonaa

Valmistumisvuosi: 2027

Laajuus: 15 050 brm²

Tietomallikoordinaattori: Mikko Soininvaara

Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme

Haluatko kehittää toimintaasi palveluidemme avulla?

VARAA ESITTELY