Modelspace

Gravicon Uponorin BIM vision toteuttajana

Gravicon kehittää tietommallinnukseen liittyviä palveluita ja ohjelmistoja. Yhteistyössä Uponorin kanssa Gravicon kehittää järjestelmää Uponorin BIM-vision tarpeisiin.

arrow_downward

Gravicon toteuttaa monipuolisesti erilaisia tietomallinnukseen liittyviä palveluita ja ohjelmistoja. Nyt olemme kehittämässä Uponorille järjestelmää, jonka avulla suunnittelijoiden tietomalleista (LandXML) voidaan lukea tietoa suoraan tuotannon tueksi. Tietomallien tarkka tieto mahdollistaa Uponorille hyvät tarjoukset ja tuottaa markkinatietoa; kuka, mitä ja missä. Tietomallitietoa voidaan hyödyntää monipuolisesti prosessin eri vaiheissa.

"Gravicon mahdollistaa osaltaan Uponorin BIM-vision toteutuksen. Rooli projektissa on hyvin asiantuntijalähtöinen. Siinä tulee esiin konkreettisuus ja kyky tuottaa 'mitä jos' -vaihtoehtoja. Kehityksen nopeus on ollut meille hyvin positiivinen asia”, Ville Kyytsönen (Head of BIM, Uponor) kiteyttää.

Tietomallien sisältämä tieto voidaan jatkossa tuottaa vielä selkeämmin osaksi suunnittelua ja tuotantoa. Näin tieto ei jää yksittäisiin siiloihin, vaan saattamalla se helposti käsiteltävää muotoon voidaan toimintaa ja toimitusprosessia kehittää monipuolisesti niin talon rakentamisessa kuin infratoiminnassakin. Graviconilla on erittäin pitkä kokemus tietomallitiedon hyödyntämisestä sekä uusien toimintatapojen tukemisesta myös ohjelmistollisin ratkaisuin. Näiden valmiuksien avulla voimme ratkaista myös sinun tiedon hallintaan liittyvät haasteesi.

Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme

Haluatko kehittää toimintaasi palveluidemme avulla?

VARAA ESITTELY